Recensies

Fantastisch

Rated 5 out of 5
10 november 2021

Heerlijke plek met mooi huis, van alle gemakken voorzien. Goede bedden en prachtig tuinmeubilair. We hebben genoten.

Familie de Kok

Rust-ruimte-relaxen

Rated 5 out of 5
23 oktober 2021

Met extreem slecht weer hier ultiem genoten, het huisje biedt alle comfort om ook met minder goed weer heerlijk tot rust te komen.

Fam van Altena

Mooi,heerlijk,verzorgd

Rated 5 out of 5
27 september 2021

We hebben met elkaar 3 dagen genoten van alle comfort die er is. Alles was er gewoon was van levensmiddelen tot badjassen. Alle mogelijkheden om op het water te zijn.

Genoten van de ligging, de rust.

Dit is een mooi luxe vakantiehuis , waar we zeker nog een keer terugkomen om te genieten

Daphne Anbergen

Gouden randje!

Rated 5 out of 5
23 september 2021

Wij hebben anderhalve week mogen genieten op deze bijzonder mooie plek. Natuur, water en rust. Bij aankomst een mooi welkomstpakket met lekkers. Het huis was al versierd bij aankomst met slingers want ik ging mijn 50e verjaardag daar vieren. De kinderen sloten zich aan op de donderdag tot zondag.

Wat hebben wij met z’n allen een mooie tijd gehad met uitzonderlijk mooi weer voor september. Bij het huis liggen kano’s, supps, en zeilboten. Hier hebben wij dan ook gretig gebruik van gemaakt om de omgeving te verkennen en er van te genieten.

Heerlijke ochtenden met koffie op 1 van de dekken. (kussens liggen in de boxen) Waarbij we zelfs een ree hebben gezien welke lekker stond te grazen op afstand. Samen in de tuin gegeten etc…

Huis is van alle gemakken en comfort voorzien.

Wij hebben genoten en het was een week met een gouden randje! (nog fijn 2 dagen bij kunnen boeken) dus werd anderhalve week 🙂

Met pijn in ons hart hebben wij dit prachtige paradijsje verlaten om naar huis te gaan.

Wij komen graag weer!!!

Fam. Winters

Voeg een recensie toe