Voorzieningen rondom het huis.

Het huis heeft alle comfort (wat voor een eiland nog niet zo vanzelfsprekend is!) zoals 220 volt, leidingwater, riolering, aardgas, hete luchtverwarming, warmwaterboiler, muziekinstallatie en internetaansluiting.

U beschikt over diverse eigen aanlegsteigers, een botenhuis, 2 zeilboten (een houten Valk en een houten 16m2), een roei/motorbootje om de vaste wal te bereiken en 4 kano’s (voor 5 personen).

In de woning vindt u spelletjes en boeken, maar die zult u alleen nodig hebben als het buiten te koud of nat is. Bij mooi weer kunt u zwemmen in het meer (buitendouche aanwezig), zonnen op een van de vele terrassen met ligbedden, of gewoon lekker luieren in de ruime louncheset.

Er is een BBQ en er staan 4 picknicktafels in de grote tuin, dus er is altijd wel een plekje in de zon of in de schaduw. Geniet ‘s avonds van de vaak schitterende zonsondergangen en geniet vooral van de stilte. Ook kunt u nog even bij de vuurplaats zitten als het wat fris begint te worden.

In overleg kunt u de 12 persoons zeer luxe sloep erbij huren. Deze is compleet ingericht; aan boord vindt u ruim voldoende glazen, borden, bestek, pannen etc voor 12 personen, een koelkast, muziekinstallatie, verwarming, kookplaat, wijnkoeler etc.

Voorzieningen in huis.

De woning zelf is recentelijk geheel gerenoveerd, is gezellig en comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Aan werkelijk alles is gedacht.

Bed-, bad- en keukenlinnen zijn ruim voldoende aanwezig. Op het opgemaakte bed liggen een douchelaken, een handdoek en een washandje voor u klaar. Daarnaast vindt u badjassen en strandlakens die u kunt gebruiken tijdens uw verblijf.

Dit alles geeft een gevoel van welbehagen en comfort, zoals het hoort tijdens de vakantie!

In de woonkamer is een zithoek en een eethoek met een directe verbinding naar de open keuken. Er is voldoende hout om de open haard te stoken, maar uiteraard is er ook een gewone verwarming die het huis in mum van tijd aangenaam verwarmt, ook de slaapkamers.

Zowel de keuken als de badkamer werden geheel vernieuwd in 2012 en zijn van de nieuwste apparaten en inrichting voorzien. Zo vindt u in de keuken naast de gebruikelijke apparatuur tevens een hetelucht / magnetron oven, een Miele vaatwasser, een ijsklontjesmachine in de diepvries en een beertender. Daarnaast is in de keuken standaard aanwezig koffie, thee, kruiden etc. In de badkamer staan een nieuwe Miele wasmachine en droger.

links.png    U hoeft niet veel mee te nemen van huis, het is er allemaal!   rechts.png